AVM Nederland - De specialist in kraanonderdelen en reparaties

Hulp nodig?

+ 31 (0) 182 636363

info@avmnederland.eu

Over AVM Nederland BV

Historie


Eigenaar en oprichter van AVM Nederland is Arjo Vermeij, een technicus met handelaarsbloed in zijn aderen. Arjo verhuurde zichzelf in het begin als ZZP-er aan kraanbedrijven voor het repareren en reviseren van remsystemen van voertuigen. Hierbij deed hij een schat aan ervaringen op. Het ging allemaal zo voorspoedig, dat hij een gat in de markt zag. Toen hij de kans kreeg, kocht hij de exclusiviteit op voor het kopen van remonderdelen bij OE-fabrikanten. Via een klant huurde hij een zolder van 150 m2 aan de Noordkade 74 te Waddinxveen en hij startte daar in december 1999 met AVM Nederland. Na korte tijd kwam zijn zwager bij hem werken om hem bij te staan. Nadat de markt van de remonderdelen in een dip kwam, werd Arjo zijn interesse gewekt voor gebruikte asonderdelen en hij ging zich hierin verdiepen. Het was erop of eronder, maar door de juiste reclame groeide de klandizie van AVM Nederland. Er werden steeds meer vierkante meters bij gehuurd die allemaal gebruikt werden als opslag van voorraad. Uiteindelijk werd beneden ook nog eens een werkplaats van 150 m2 gerealiseerd.

Vanaf 2000 groeide het personeelsbestand. Toen in 2005 ook iemand aangenomen moest worden voor de administratie en facturatie, ging Arjo rondkijken naar een eigen, maar vooral groter pand.

Het doel was dat AVM Nederland daar nog groter kon groeien.

Nadat duidelijk werd dat er een bedrijventerrein gerealiseerd ging worden in Moordrecht, was de keus snel gemaakt. In 2007 werd de grond aangekocht en in december 2009 vond de verhuizing plaats naar het nieuwe bedrijfspand aan de Grote Esch 840, op het nieuwe bedrijventerrein Gouwe Park te Moordrecht. Het pand bestaat uit een werkplaats en opslag van 1000 m2 en een kantoor van 200 m2. AVM Nederland had op het moment van de verhuizing een personeelsbestand van zes personen.

Vanaf 2011 is Wilco Schrave erbij gekomen om Arjo te ondersteunen bij de verkoop en om leiding te geven aan het personeel van de werkplaats. Hierdoor creëert Arjo meer tijd voor het werven van nieuwe klanten en om zich te richten op de groei van een regionaal bedrijf naar een speler op de wereldmarkt.

Deze website is een tool om wereldwijd gevonden te kunnen worden. Hierdoor kan AVM Nederland groter groeien en uitbreiding realiseren in de werkplaats en op kantoor. Bij het verschijnen van deze website heeft AVM Nederland een personeelsbestand van tien personen.

Arjo Vermeij hanteert de slogan: ‘Een man een man, een woord een woord.’ Hoe groot AVM Nederland ook mag groeien, deze belofte blijft onverminderd van kracht!

Bedrijfsfilm AVM Nederland B.V.
Laat u meenemen op een rondleiding door ons bedrijf...

Movie assembly Mobile Crane Demag AC120
Bekijk hier hoe een Demag AC120 gemonteerd wordt...