Call +001 555 801

Welkom bij AVM Nederland BV

                            **Check het Nieuws!**

AVM Nederland B.V. is gevestigd in Moordrecht in een ultramodern pand met kantoorgedeelte, werkplaats en ruime loods. Wij zijn specialist in het leveren van nieuwe, gebruikte en gereviseerde asdelen, remdelen en tandwielkasten. Naast een enorm aanbod aan producten uit voorraad reviseren wij ook onderdelen, transmissies en tandwielkasten in eigen werkplaats. Tevens is AVM ook uw aangewezen partner voor het reviseren van wielaandrijvingen van Straddle Carriers en industriële remmen. AVM houdt alles in eigen hand, hierdoor is de kwaliteit en snelle levering gewaarborgd.

Wij leveren de volgende merken:

Nieuwe of gebruikte onderdelen

Wij verkopen Knott en Wabco remsystemen en asdelen van KESSLER+Co, Federal-Mogul en Axle Tech. Wij leveren uit voorraad of we bestellen rechtstreeks bij de fabrikant, zodat uw kraan weer snel in productie is. Regelmatig hebben we ook gebruikte onderdelen op voorraad, gereviseerd of gerepareerd volgens OE-fabrieksspecificaties. Op die manier kunnen we bijdragen aan een efficiënte inzet van uw onderhoudsbudget.

Kraanreparaties

Heeft u een schadekraan? Wij zijn zeer geïnteresseerd in deze kraan en zullen dan ook graag met u overleggen om deze van u te kopen. Indien u de schadekraan gereviseerd of gerepareerd wilt hebben, zijn onze uitstekend opgeleide monteurs u hierbij graag van dienst.

Tandwielkasten

AVM Nederland is gespecialiseerd in het repareren en reviseren van tandwielkasten. We zijn jong, dynamisch en groeien gestaag op het gebied van tandwielkasten. In onze geavanceerde werkplaats te Moordrecht, met een hijscapaciteit van 20 ton, bedienen we klanten uit binnen -en buitenland en is geen tandwielkast ons te groot. AVM Nederland is actief in verschillende sectoren: Waterzuiveringen, Koeltorens, Kranen en Industrieën.